Doelen en middelen

Door te luisteren naar de klanten en dankzij de kennis van verven, vernis en lijm, stelt de R&D/Kwaliteitsafdeling de producten op punt zodat ze beantwoorden aan de specifieke verwachtingen inzake intrinsieke kwaliteiten of gebruiksomstandigheden.
 
De R&D/Kwaliteitsafdeling, één van de grootste troeven van SEA, staat bekend omwille van het feit dat ze inspeelt op de ontwikkeling van nieuwe producten en op de verbetering van bestaande producten.
 
Ze is met name in staat om:
  • innovatieve oplossingen voor te stellen 
  • typeringen van kleurschakeringen uit te voeren 
  • vanaf de ontwikkelingsfase de toepassingsomstandigheden te integreren: door verstuiving, door gordijn, met de borstel ... en de gebruiksomstandigheden van de producten: temperatuur, droog- en afkoelingsomstandigheden ... 
  • de reologie van de producten aan te passen in functie van de behoeften van de klant 
  • validatietests van de producten uit te voeren, met name wat prestatie en veroudering betreft
 
De R&D/Kwaliteitsafdeling is de gesprekspartner bij uitstek voor al uw technische vragen en voor bijstand tijdens de uitvoering van uw projecten.
 
De R&D/Kwaliteitsafdeling stelt de producten samen met als doelstelling dat er rekening gehouden moet worden met de criteria ter bescherming van de gezondheid, de veiligheid en het milieu.
 
Bovendien willen wij de reglementering niet zomaar ondergaan, wij willen erop anticiperen om onze klanten een duurzame bevoorrading te kunnen garanderen.